UMAMA MALAYSIA HQ: Fuhh..xsangka lah...UMAMA Plus menyebabkan susu badan saya semeriah ini..
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Saturday, 14 May 2016

Fuhh..xsangka lah...UMAMA Plus menyebabkan susu badan saya semeriah ini..



"Sis...sy xsangka SUSU BADAN sy boleh BANYAK mcm ni..selama ni, sy ingt ia hanya mimpi shj utk menyusukan baby sy sepenuhnya..skrg mimpi sy dah menjadi kenyataan"
"Anak sy da tak nangis mcm dulu...kalu dulu, lps menyusu, msti dia akn sambung nangis semula sbb susu badan xcukup..tapi skrg, lps menyusu, msti ank saya tertido KEKENYANGAN..sekarang, sy boley menyambung kerja sy yg tertangguh sblm ni.."

"Sy mudah rasa letih terutama semasa mengandung ni...buat kerja sikit da letih...selepas amalkan susu UMAMA Plus ni, badan sy kembali berTENAGA..muka pun makin GLOW dan
CERIA..."
"UMAMA Plus mmg SEDAP...Saya ni mmg memilih ckit orgnye terutama kalu rasa susu ni...tapi rasa UMAMA Plus mmg xmengecewakan!!"
TERSENYUM CERIA melihat respon whatsupp daripada pengguna yg sudahpun mencuba UMAMA Plus..
UMAMA Plus adalah susu formula berasaskan susu kambing , gandum, malt, jagung, beras dan mineral lain nya ditambah dengan genius formula DHA dan ganglasida untuk perkembangan otak bayi yang menyusu susu ibu. Pelbagai khasiat dan kebaikan kepada ibu hamil dan ibu menyusu:
.
🌻☘Khasiat UMAMA Plus Untuk Ibu Menyusu☘🌻
💎Menjadi milkbooster dan penawar jika ada masalah susu berkurang.
💎 Mengurangkan keguguran rambut.
💎 Memekatkan susu badan.
💎 Badan kekal bertenaga walaupun bayi kerap menyusu.
💎 Kandungan Kalsium yang tinggi untuk pembentukan tulang ibu yang kuat.
💎 Kandungan zink dapat membantu merawat luka dalaman ketika bersalin.
💎 Kandungan Zat Besi yang perlu dalam penghasilan sel darah merah
.
🌹🍃Khasiat UMAMA Plus Untuk Ibu Mengandung🍃🌹
💎 Tambahan mineral zink yang membantu system imunisasi.
💎 Kandungan Iron, Folic dan Vit B12 yang dapat mengurangkan risiko kurang hemoglobin (maternal amenia) kepada ibu dan kecacatan saluran saraf (NTD) kepada bayi dalam kandungan.
💎 Memberikan tenaga yang semasa hamil dan proses bersalin kepada ibu mengandung
💎 Mencantikkan kulit ibu mengandung.
💎 Mengurangakan sengal sengal dan sakit sendi semasa mengandung.
.
🌺☘Khasiat UMAMA Plus Untuk Kandungan/Bayi☘🌺
💎 Membantu untuk melebatkan rambut.
💎 Mencegah daripada rabun.
💎 Membantu menguatkan system paru paru bayi.
💎 Membantu kecergasan otak bayi dengan formulasi genius DHA dan Ganglasida.
💎 Membantu pembentukan saraf, otak serta organ pembiakan .
5000 botol sejak dilancarkn, habis dalam beberapa hari shj!!
Kami restok lg atas permintaan ramai!!
Anda nk tau betapa HEBATnya penangan UMAMA Plus ni...
👉🏼ce try share, like & komen supaya nnti xhilang dari pandangan....supaya lepas ni senang nk cari
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Whatsapp 'UP' ke 011-10823458/011-22241448
Whatsapp 'UP' ke 011-10823458/011-22241448
Whatsapp 'UP' ke 011-10823458/011-22241448
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Kami akan cuba reply sepantas 5 minit ya😊






No comments:

Post a Comment