UMAMA MALAYSIA HQ: Keperluan DHA untuk Perkembangan Minda Anak-Anak
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Monday, 20 March 2017

Keperluan DHA untuk Perkembangan Minda Anak-Anak


Sesungguhnya susu ibu amat berkhasiat dan menjadikan IQ anak lebih bijak. Namun demikian, ada ibu-ibu yang tidak bernasib baik menyusukan bayi mereka sehingga 2 tahun walaupun impian mereka setinggi langit. Ibu-ibu telah mencuba bermacam-macam cara untuk memastikan susu ibu cukup bagi keperluan bayi anda sehingga 2 tahun. Namun demikian, jika keperluan itu tidak mencukupi, UMAMA Premium Gold dapat membantu ibu-ibu sekalian.
.
Selalu juga kita dengar di iklan TV bahawa DHA amat baik untuk perkembangan otak anak-anak bukan? DHA atau nama penuhnya  Asid docosahexaenoic adalah sejenis rantaian asid lemak Omega-3. Menurut kajian yang dijalankan, keperluan DHA kanak-kanak berusia 1 tahun sehingga 3 tahun ialah 100 miligram. Jadi kandungan 4 sudu UMAMA Premium Gold  (120mg) mencukupi untuk anak anda. Jom ubah suplimen anak-anak anda dengan mengambil khasiat yang terdapat UMAMA Premium Gold sebagai keperluan harian anak-anak anda.

No comments:

Post a Comment