UMAMA MALAYSIA HQ: CONTEST BERNILAI RM1,000 BERSAMA UMAMA MALAYSIA
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Tuesday, 18 April 2017

CONTEST BERNILAI RM1,000 BERSAMA UMAMA MALAYSIA

 1 ORG BERTUAH, SIAPAKAH DIA?? K.EIKA NK BAGI UMAMA PLUS & UMAMA PREMIUM GOLD YANG BERNILAI RM1000 SECARA PERCUMA!!
 .
K.Eika tetiba rasa nk buat Contest dgn syg2 skit tghari ni. Asik share info jerr knn..Sapa menang, K.Eika nk bg Umama Plus 3 jar, Umama Plus 6 kotak  & Umama Premium Gold 12 kotak..FREE JER!!! Kalau ualzz dapat nie, konpem boley guna stok utk 6 bln pertama semasa & selepas berpantang serta utk anak-anak yang berumur 1 tahun dan ke atas..
.
Ehh..mesti ramai yg tertanya2..UMAMA PLUS & UMAMA PREMIUM GOLD ni ape K.Eika??
.
OK2..ni K.Eika nak terang kan la ni…

UMAMA Plus- Suplimen paling lengkap untuk ibu hamil, ibu menyusu dan ikhtiar hamil..
UMAMA Premium Gold -susu kambing organik yang di import drp Holland yang sesuai untuk semua golongan termasuk kanak-kanak dari 1 tahun ke atas. 
.
 Amacam..teruja tak suplimen yang K.Eika nak bagi ni…
.
Tapi..ade syarat2 nye tau uallz …Uallz yang memang nak sgt hadiah FREE ni, uallz perlu ikut syarat2 kat bawah ni. Tak susah tau. 1 orang yang bertuah jerr tau yang terpilih..pastikan fb uallz tidak di ‘privacy’ kan supaya admin boley akses nak tgk post yg uallz share ye
.
Syarat 1: SHARE post ini di wall anda & tag seramai mgkin rakan2 anda (BONUSS!!) serta  Like page UMAMA Malaysia Gallery. Klik link ni:  https://www.facebook.com/umamamalaysia/
Syarat 2:
a) Pergi ke website ‘UMAMA Malaysia’... www.umama.com.my
b) Isi kan form ‘ Isi 'Contest Form' Di Sini ‘ dengan mengisi nama & Email
d) Pada ruangan ' Message ' , Uallz perlu isi perkara di bawah:
i) Nama FB:
ii) No.HP:
iii) Alamat Penuh Tempat Tinggal Sekarang (senang nak hntar hadiah kepada yang bertuah nnti):   
 .
Syarat 3
Komen ‘ Done pada post yang K. Eika buat ni supaya K.Eika tau yang uallz da siap buat semua syarat di atas ye. Yang x komen ‘Done’ K. Eika kira xpenuhi Syarat ye...
.
Cukup 1000 penyertaan, Uallz  yg bertuah & mengikut syarat yang ditetapkan,  K.Eika pilih nnti SECARA UNDIAN ye..
.

Gud Luck!!
.
.
P/S RAMAI YG PM K.EIKA, TANYA MANA FORM CONTEST YG NK ISI TU..XDE PUN...
.
Uallz yg guna hp..memang bila buka tak jumpa form tu sebab bila guna handphone akan keluar view mcm kat bawah ni..puas cari knn kat mana form yg nk kena isi tu..Ni k.Eika nk ajar ni..

1)Mula2, pergi kat bhgn bawah website umama tu..akan nampak "view web version" seperti yang ditunjukkan gambar di bawah ni..ok,klik yg tu untuk keluarkn paparan website umama dalam bentuk website.

2. OK..yang gambar kat bawah ni paparan dalam bentuk website kalau sesiapa yang guna hp ye...da boley 'isi 'contest form' di sini' da sekarang...patutla nampak seperti hambar je..rupanya uallz xjumpa form tu ye..ok..k.eika menanti lg form yg di isi dari uallz..Gud luck..

TQ allz..




No comments:

Post a Comment