UMAMA MALAYSIA HQ: APA KATA MEREKA!!!
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Sunday, 9 April 2017

APA KATA MEREKA!!!


































3 MINGGU DA MULA TUMBUH GIGI ATAS BAWAH
.
Ika, anak akk minum susu tu dah nak 3 minggu tumbuh gigi dah..."
.
"Abg yg sulong atas bawah tumboh"
.
Pn.mastura, bangi, selangor..
.
Seronok sgt pn.mastura bila tgk pertumbuhan gigi ank2nye...sblum ni nmpk mcm ssh je nk tumbuh, tp lps ambil UMAMA Premium Gold yg hi kalsium ni,
terus nmpk ada gigi baru nk tumbuh..
.
UMAMA Premium Gold sememangnye susu yg tinggi kalsium berbanding susu formula yg ada di psrn yg sememangnye sgt diperlukan oleh anak2 yg sedang membesar bermula umur 1 tahun ke atas..
.
UMAMA " Pilihan tepat utk Anak2 yg Bijak seawal dalam Kandungan"
.
Berminat??
.
Whatsup 011-22241448/011-10823458 utk info lnjut..😉😊

No comments:

Post a Comment