UMAMA MALAYSIA HQ: ATASI SEMBELIT ANAK2 ANDA DENGAN UMAMA PREMIUM GOLD
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Saturday, 1 April 2017

ATASI SEMBELIT ANAK2 ANDA DENGAN UMAMA PREMIUM GOLD



BILA NAK EHEMEHEMM JERRR, ANK MSTI MENANGIS SMPI MERAH2 MUKA MENEERAN
.


“Sy Atika..ibu bekerjaya dengan 2 org anak; 4 tahun dan 3 tahun…Anak2 sy mmg sgt suka minum susu. Tp tu la..mslh smbbelit sgt menghntui anak2 sy. Sume susu formula dipsrn sy da cuba..Dr MURH hingga ke MAHAL…tapi mslh anak sy tetap mcm tuee..pening bile pikirkan mslh anak asik menangiss jer bila nak ehemehemmm..buah & air mmg selalu cuba bagi, tp anak2 selalu tolak..kalu dgn pengasuh lagi la x ambil..da la sy ni ibu bekerjaya..hujung minggu je dgn anak2..Mase sibuk2 lunch hr tu, nmpk iklan UMAMA Premium Gold nie…terus rasa nak cuba ..katanye bagus untuk smmbellit anak2…Syukur, lps cuba susu ni, 
da xde episod menangis nak ehemehem ..sy pun da rasa lega sekarang..harga pun sama mcm hrga susu formula yang mahal tu dipasarn..susu UMAMA ni pun bgs ade DHA untuk minda anak2..nmpk sgt perubahan dr segi beljr..TQ UMAMA”


.
Pn. Atika, Johor Bahru, Johor
.
Kami pasti, ramai ibu2 yang pernah mengalami mslh anak berakk kras seperti di atas. Mesti naik risaukan. Tak senang duduk dibuatnya dan pening fikir macam mana nak atasi mslh macam ni...
.
JANGAN RISAU..UMAMA PREMIUM GOLD KNN ADOO..
.
Kami perkenalkan Susu Kambing UMAMA Premium Gold. Revolusi Baru dalam pasaran Susu kambing di Malaysia.
======================================
UMAMA PREMIUM GOLD GENIUS FORMULA 
UTK SEISI KLUARGA 1 TAHUN & KEATAS 
======================================
.
UMAMA Premium Gold adalah Produk Organik yang di import khas dari Holland yang sesuai diberi kepada semua peringkat umur bermula bayi 1 tahun dan keatas , kanak-kanak,ibu hamil, berpantang , menyusu, pasangan ikhtiar hamil, dewasa, sehingga warga emas.. Ia mengandungi DHA, SA, GANGLASIDA, HIGH KALSIUM, MINERAL & VITAMIN yg bagus untuk perkembangan dan pertumbuhan anak-anak anda ke tahap yg optimum..Disamping itu, ia di perkaya dengan FOS sejenis prebiotik iaitu dari kumpulan bakteria baik untuk kesihatan sistem penghadaman mereka.
(**Susu ibu Minuman trbaik untuk bayi 0-2 tahun)
.
UMAMA Premium Gold mempunyai rumusan tersendiri ..ia tidak berbau dan tidak mendatangkan sebarang kesan jika minum banyak.
.
" Tidak Hamis... Tidak berbau... & Sedap "
.
*Terdapat 1 jenis*
1. SUSU KAMBING UMAMA Premium Gold Perisa Vanila (Manisnya dari extract kurma, maadu, kismis...sangat pekat dan sedap)
MENGAPA SUSU KAMBING UMAMA PREMIUM GOLD WAJIB DIMILIKI?
.
Susu kambing UMAMA PREMIUM GOLD diperbuat dari susu kambing yang diimport dari Holland dengan kualiti dan gred terbaik. Ia adalah kombinasi susu kambing organik bersama dengan ekstrak pati kurma, madu serta kismis.
.
Rasanya yang sedap dan khasiat yang hebat pada harga mampu milik. Ia diperkaya dengan antioksida,protein,kalsium dan pelbagai jenis vitamin yang diperlukan dalam permakanan harian anda. Setiap bancuhan UMAMA PREMIUM GOLD akan membantu meningkatkan fungsi tubuh anda ke tahap optimum.
.
Berilah kluarga anda khasiat yang trbaik pada hrga yang jimat. Anda akan lebih sihat,cantik dan cergas bersama-sama anak2 akan lebih bijak,sihat dan aktif. UMAMA PREMIUM GOLD akan bertindak secara semulajadi dan selamat dalam tubuh anda.
.
Satu kotak UMAMA PREMIUM GOLD untuk seluruh ahli kluarga. Jom ubah permakanan keluarga ke arah yang lebih sihat. JOM AMALKAN UMAMA PREMIUM GOLD.
.
JANGAN BELI SUSU KAMBING UMAMA PREMIUM GOLD SEBELUM ANDA TAHU KEBAIKAN DI BAWAH :
.
• SA , DHA & Ganglasida untuk anak bijak
• KALSIUM untuk tulang dan gigi yang kuat
• Nutrisi hebat secara semulajadi tanpa campuran bahan kimia sintetik
• Imuniti dan ANTIBODI untuk sistem pertahanan badan yang kuat
• Kurang masalah sembelliit
• Mudah dihadam
• Bersifat alkali
• Kurang risiko alaahhan
• Sumber tenaga semulajadi
• Menambah selera makan si manja
• Tubuh BDAN KUUAAT dan sihat
• Kulit sihat dan GEBU
• Kurang risiko kulit sensitif
• Susu Terbaik selepas susu ibu
• Susu Kambing Organik dari Holland
• Diproses di kilang bumiputera Islam
• T idak hamiiss dan sedap
• Tanpa campuran susu lembu
• 0% lemak trans
• Diperkaya dengan FOS sejenis prebiotic iaitu dari kumpulan bakteria baik
.
Jadi, mulai saat ni, kita boleh jadi lebih teliti dlm pemilihan diet harian, utk keluarga tercinta.. sbb kita nakkan hanya yg terbaik utk keluarga tercinta..
.
BERMINAT NAK TRY UMAMA PREMIUM GOLD DENGAN HARGA SPECIAL?
.
PM ieka/Iffa yer. Kami guide Anda sampai berjaya.
.
✔ " UPG " ke <Whatsapp +6011-10823458 /011-22241448
✔ " UPG " ke <Whatsapp +6011-10823458 /011-22241448
✔ " UPG " ke <Whatsapp +6011-10823458 /011-22241448
.
P/S: Yg baca post ini, tolong share di wall anda dan tag kawan2 yg sedang menyusukan bayi, hamil n bakal berkahwin n sudh berkahwin.. tag seramai mungkin. yg bertuah, kami hdiahkan UMAMA Premium Gold PRCUMA ya, kami PM personal. gud luck.

























No comments:

Post a Comment