UMAMA MALAYSIA HQ: FAQ DARIPADA PELANGGAN SETIA UMAMA
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Monday, 3 April 2017

FAQ DARIPADA PELANGGAN SETIA UMAMA


Q : Adakah UMAMA Premium Gold sesuai diberikan kepada ibu hamil, ikhtiar hamil dan menyusu?

A : UMAMA Premium Gold adalah sesuai diberikan kepada ibu hamil, ikhtiar hamil dan menyusu kerana mengandungi susu kambing organik yang diimport drp holland di campur dengan kurma, kismis, madu dan badam. Manisnya adalah daripada ekstrak kurma, kismis dan madu. Rasa lemak adalah dari ekstrak badam. Namun demikian, UMAMA Plus adalah terbaik untuk ibu hamil, ikhtiar hamil dan menyusu kerana ia merupakan suplimen paling
lengkap untuk ibu hamil, ikhtiar hamil dan menyusu dengan kandungan vitamin dan mineral lengkap yang diperlukan oleh ibu hamil, ikhtiar hamil dan menyusu. 

Berikut kami sertalan Pelan Nutrisi Keluarga UMAMA...di mana susu kambing UMAMA Plus adalah formulasi genius untuk ibu menyusu, Ibu hamil dan Ikhtiar hamil..manakala susu kambing UMAMA Premium Gold adalah forlulasi Genius Sa-DHA-GANGLASIDA untuk keperluan seisi keluarga untuk bayi 1 tahun dan keatas. Jadi, UMAMA Premium Gold amat sesuai untuk anak-anak anda 1 tahun & keatas di mana ia dapat memberi keperluan DHA-Sa-GANGLASIDA untuk keperluan lengkap perkembangan minda anak-anak anda.

No comments:

Post a Comment