UMAMA MALAYSIA HQ: APA KATA MEREKA!!!
SELAMAT DATANG KE UMAMA MALAYSIA.. Dapatkan UMAMA Plus & UMAMA Premium Gold Sekarang!!! Hubungi/Whatsup 011-10823458 @ 011-22241448 Untuk HARGA PROMOSI..

Monday, 12 February 2018

APA KATA MEREKA!!!
ALHAMDULILLAH..BERTENAGA JER BADAN..KREM PUN DA HILANG!!
.
"Rasa UMAMA Plus memang best...bila minum memang mengenyangkan dan beri tenaga..alhamdulillah rasa bertenaga jer badan lepas minum UMAMA Plus"
.
"alhamdulillah ok dah...da xde rasa krem dah sekarang"
.
Pn.Nurul, Temerloh, Pahang.
.
UMAMA Plus mmg xdpt disangkal lagi dengan rasa nya yg sedap, mengenyangkan pula tu. Cuba secawan, pasti rasa nk minum bercawan-cawan. Sangat membantu ibu2 hamil yang sedang loya2 dan muntah sekarang. Bila selera xde, makan kurang, of coz la tenaga pun xde. Badan pun menggigil2 lagi la bila puasa ni kn.So xperlu risau dah sekarang, UMAMA kan hado!! Bahan-bahan di dalam UMAMA Plus pula sangat bagus untuk menyokong keperluan ibu hamil, menyusu & ikhtiar hamil. UMAMA Plus memang sangat tinggi kalsium, boleh mengelakkan terjadinya masalah krem @ simpul biawak yang biasa dihadapi oleh ibu-ibu hamil. Anak2 yang meminum UMAMA Plus sejak di dalam kandungan hinggalah dia lahir ke dunia menunjukkan kepintaran yang lebih kerana mendapat cukup khasiat semasa hamil.
.
Berminat??
.
Wassup 011-22241448/011-10823458 untuk info lnjut
.
UMAMA Plus"Pilihan Tepat untuk Anak2 Bijak Sejak Dalam Kandungan"
.
UMAMA "Sedap, kenyang, berkhasiat...emm..memamg bestlahhh"

No comments:

Post a Comment